Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A zsidó állam újabb agressziója!

2008.03.04

Lapértesülések szerint újabb izraeli támadás történt a Gázai övezetben. A zsidó állam hadserege katonai akciót hajtott végre a hétvégén, amely több mint száz palesztín halálos áldozatot követelt. Emiatt több ezren tíltakoztak a szíriai fővárosban. A feldühödött tömeg Izrael és Amerika ellenes jelszavakat skandált és követelték Tel-Aviv bombázását is. 

Közismert már a világ előtt a  közelkeleten meglévő és több mint fél évszázada mesterségesen kialakított feszültséggóc. Az Amerikai Egyesült Államok számára politikai, gazdasági és stratégiai kincsesbánya ez a térség, ezért nem is áll érdekében egy végleges megoldás támogatása. Ha nem volna gond a térségben, akkor nem tudná hol értékesíteni a korszerűtlenné és feleslegessé vált fegyver-arzenálját. Nem tudná bizonyítani a nap minden órájában a világ fölötti stratégiai fölényét. Az emberáldozatok, természetesen mit sem számítanak, mivel egy militáris állam az ilyen bagatell tételekkel nem számol.

Ebben az USA-Izrael érdekszövetségben csak az az érthetetlen, hogy egy ilyen vallási fanatizmussal megáldott nép, mint a zsidóság, hova helyezi el értékrendjében ezt az áldatlan állapotot, ami nem másról, mint a népírtásról, területek bírtoklásáról szól? Ezek az ismérvek pedig a fasizmus tárgykörébe tartoznak. A zsidóságnak pedig már volt alkalma a fasizmussal találkozni, de akkor ők voltak az áldozatok. S azt, hogy egy nép, áldozatból miként válik agresszortá, arra ép eszű ember nem tud választ adni. De lehet ,hogy a tórából kiolvasható, amihez viszont közönséges halandó  nem ért. (Mihály J.)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.